انتصاب دکتر محمدرضا فرزین، عضو هیئت‌امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سمت «رئیس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران»

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۳ کد : ۶۰۶۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر محمدرضا فرزین، عضو هیئت‌امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سمت «رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» معرفی شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در متن پیام تبریک این انتصاب آمده است:

فرهیخته ارجمند، جناب آقای دکتر محمدرضا فرزین

عضو محترم هیئت‌امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای

با سلام و احترام

انتصاب شایسته جناب‌عالی به سمت «رئیس‌کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران» را که برخاسته از دانش و تجارب متمادی و ارزشمندتان در حوزه اقتصاد و بانکداری است، تبریک عرض می‌نماییم. بی‌تردید، توان علمی و تعهد اخلاق‌مدارانه حضرت‌عالی پشتوانه‌های اطمینان‌بخشی در مسیر خدمت به نظام جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف کشور خواهند بود.

افزونی و دوام توفیقات حضرت‌عالی در پیشبرد امور محول و ایفای نقشی ماندگار در انجام مسئولیت خطیر کنونی را در پرتو عنایت حضرت ولی‌عصر (عج) و تبعیت از منویات و رهنمودهای حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از آستان حضرت حق تعالی مسئلت داریم.

اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای