حضور دکتر خسرویان در جلسه شورای اداری دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه

۱۰ دی ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۹ کد : ۶۰۶۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان با حضور در جلسه شورای اداری دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه از نزدیک با رؤسا و معاونین دانشگاه به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداخت.

گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان روز چهارشنبه، هفتم دی‌ماه 1401، با حضور در جلسه شورای اداری، با رؤسا و معاونین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمانشاه به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداخت.
در این جلسه رؤسا، مدیران و معاونین دانشکده و آموزشکده‌های استان، مسائل مربوط به حوزه‌های مختلف را مطرح کردند و به منظور وحدت رویه در به‌کارگیری مؤثر ظرفیت‌های دانشجویی، تبدیل ایده‌ها به فناوری و بهره‌وری  هر چه بیشتر در استان خواستار ارائه‌ طریق شدند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور ضمن استماع مطالب اعضای حاضر در نشست، بر انتقال آموزشکده شماره دو پسران به آموزشکده شماره یک و ادغام دو آموزشکده در راستای درآمدزایی و تحقق ایده «کارخانه مهارت» تأکید کرد.