دیدار دکتر خسرویان با مسئول و اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۲ کد : ۶۰۱۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای عصر بیست و نهم آذرماه ۱۴۰۱ با مسئول و اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه استان مازندران دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در سفر دوروزه خود به استان مازندران به منظور بازدید از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان و مراکز تابع و افتتاح و رونمایی از چندین پروژه تحقیقاتی، رفاهی و دانشگاهی، عصر بیست و نهم آذرماه ۱۴۰۱ ضمن دیدار با مسئول و اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه استان مازندران در نشستی صمیمانه با اعضای شورای مذکور حضور یافت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در این نشست بر اهمیت نقش و جایگاه بسیج دانشجویی در پیشبرد اهداف دانشگاه، ترویج فرهنگ بسیج در دانشجویان و حرکت جامعه دانشگاهی به سوی آرامش، امنیت و تلاش در مسیر کسب موفقیت‌ و موقعیت‌های علمی _ مهارتی و شغلی تأکید کرد.