حضور دکتر خسرویان در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۶ کد : ۶۰۰۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای

دکتر خسرویان با حضور در جلسه هیئت‌رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران از نزدیک با مسئولین و مدیران دانشگاه به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان روز سه‌شنبه، بیست و نهم آذر ماه 1401، با حضور در جلسه هیئت‌رئیسه، با مسئولین و مدیران دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران به گفت‌وگو و تبادل نظر پرداخت.
در این جلسه رؤسا، مدیران و معاونین دانشکده و آموزشکده‌های استان، مسائل مربوط به حوزه‌های آموزش، پژوهش، فرهنگی و دانشجویی مراکز خود را مطرح کردند و به منظور وحدت رویه در به‌کارگیری مؤثر ظرفیت‌های دانشجویی، تبدیل ایده‌ها به فناوری و بهره‌وری  هر چه بیشتر در استان خواستار ارائه‌طریق شدند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با استماع مطالب اعضای هیئت‌رئیسه و حاضرین، به نکات مهمی در راستای چگونگی پیشبرد اهداف و مأموریت‌های دانشگاه اشاره و بر آن‌ها تأکید کرد.

گفتنی است جلسه مذکور به میزبانی آموزشکده فنی پسران آمل (علامه حسن‌زاده آملی) برگزار گردید.