با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد: مراسم استقبال و وداع با پیکر مطهر شهید خوشنام در دانشکده فنی و حرفه‌ای علامه حسن‌زاده آملی

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۳ کد : ۶۰۰۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای

پیکر مطهر شهید گمنام همزمان با ایام فاطمیه، پس از استقبال و تشییع شایسته بر دوش دانشجویان و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران، در دانشکده فنی و حرفه‌ای علامه حسن‌زاده آملی آرام گرفت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در دومین روز از سفر خود به استان مازندران و در ادامه برنامه‌های بازدید از مراکز تابع دانشگاه، در مراسم استقبال و وداع با پیکر مطهر شهید گمنام حضور یافت و نسبت به ساحت والای آن شهید و شهدای انقلاب ادای احترام کرد.

گفتنی است این مراسم، همزمان با ایام فاطمیه، با حضور پرشور جمع کثیری از مسئولین و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران، در فضایی عطرآگین و معنوی، همراه نوحه‌سرایی و ادعیه‌خوانی، سه‌شنبه بیست و نهم آذرماه ۱۴۰۲ در دانشکده فنی حسن‌زاده آملی برگزار گردید.