بازدید رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد استان مازندران

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۱ کد : ۵۹۸۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان، در ادامه برنامه‌های سفر به استان‌ها و بازدید از مراکز تابع دانشگاه، صبح امروز دوشنبه بیست و هشتم آذرماه ۱۴۰۱ در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران حضور یافت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان، در ادامه برنامه‌های سفر به استان‌ها و بازدید از ظرفیت‌های مراکز تابع دانشگاه، صبح امروز بیست و هشتم آذرماه ۱۴۰۱ در دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد استان مازندران حضور یافت.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با همراهی مهندس حسن سلمانی و جمعی از مسئولین و همکاران دانشگاه فنی و حرفه‌ای مازندران بر مزار شهید گمنام دانشکده فنی و حرفه‌ای پسران شماره یک ساری، امام محمد باقر (ع)، حاضر شد و ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا با قرائت فاتحه یاد و خاطره آن شهید را گرامی داشت.

دکتر خسرویان همچنین از سایت، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشکده فنی و حرفه‌ای امام محمد باقر(ع) ساری بازدید به عمل آورد.

گفتنی است دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مازندران مجموعاً 12 دانشکده و آموزشکده فنی و حرفه‌ای پسران و دختران را در سطح استان شامل می‌شود.