آخرین مهلت ثبت نام اعضای محترم هیات علمی، مدرسان دانشگاه و ... در سامانه پژوهشی بوستان

۲۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۹ کد : ۵۹۸۴ اطلاعیه ها

در خصوص "ضرورت بارگذاری مستندات پژوهشی و فناوری در بخش پژوهشی سامانه بوستان"، به‌استحضار می‌رساند از این پس مبنای تخصیص گرنت(پژوهانه) به اعضای محترم هیئت علمی و کادر محترم آموزشی دانشگاه و همچنین پرداخت پاداش مقالات منتشرشده در مجلات معتبر (ISI  و علمی-پژوهشی) به اعضای محترم هیئت علمی و غیر هیئت علمی و اساتید محترم مدعو دانشگاه، خروجی این سامانه خواهد بود؛ لذا ضرورت دارد نسبت به اطلاع‌رسانی جامع به ذی‌نفعان در خصوص ثبت تمام فعالیت‌های پژوهشی و فناوری خود که از سال 1390 تا کنون با افیلیشن دانشگاه فنی و حرفه‌ای انجام داده‌اند، حداکثر تا تاریخ 10 دی 1401 در بخش پژوهشی سامانه پژوهشی بوستان، اقدامات لازم صورت پذیرد.
شایان ذکر است مهلت تعیین شده به منظور تخصیص اعتبار پژوهشی و پرداخت پاداش مقالات منتشرشده به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد و معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، مسئولیتی در خصوص عدم اطلاع ذینفعان و عدم بارگزاری مستندات در سامانه مذکور را بر عهده نخواهد داشت.