پاداش پایان خدمت سال ۱۴۰۰ و مابه‌التفاوت پاداش دو سال پیش از آن به حساب بازنشستگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای واریز شد

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۰ کد : ۵۹۵۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه از پرداخت پاداش پایان خدمت سال ۱۴۰۰ و مابه‌التفاوت پاداش دو سال پیش از آن به حساب جمعی از بازنشستگان دانشگاه خبر داد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس‌نیا از پرداخت وجوهی به حساب جمعی از بازنشستگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: با تأکید ریاست دانشگاه و پیگیری معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع، پاداش پایان خدمت تعداد 435 نفر از بازنشستگان سال 1400 به حساب ایشان واریز گردید. همچنین، مابه‌التفاوت پاداش سال‌های 1398 و 1399 بازنشستگان محترم نیز در این مرحله پرداخت شد. دکتر عباس‌نیا کل مبالغ واریزشده در این دوره را جمعاً معادل 116 میلیارد تومان اعلام کرد.