بازدید دکتر خسرویان از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۶ کد : ۵۹۵۴ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه سفرهای استانی خود، ۲۴ آذرماه ۱۴۰۱ با حضور در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان قم از نزدیک با دانشجویان این دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان در سفر استانی خود به استان قم، از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان و ساختمان‌ها و سایت مراکز تابع آن دانشگاه بازدید به عمل آورد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در این بازدید، ضمن حضور در مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که به همت دانشجویان برگزار شده بود، در خوابگاه پسران و دختران دانشگاه نیز حاضر شد و از نزدیک با دانشجویان دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدارهای صمیمانه دانشجویان با رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، مسائل، طرح‌ها و پیشنهادهای دانشجویان مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.