پیام تسلیت دکتر عرفان خسرویان در پی درگذشت سردار سرافراز مهندس رستم قاسمی

۱۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۲ کد : ۵۹۱۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در پی درگذشت سردار سرافراز اسلام مهندس رستم قاسمی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه، در پی درگذشت سردار سرافراز اسلام مهندس رستم قاسمی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای پیامی صادرکرد. در متن این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
وَبَشِّرِ الصَّابِرِینَ الَّذِینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ

خبر عروج سردار سرافراز و شخصیت برجسته جهاد، سازندگی و توسعه ایران اسلامی جناب آقای مهندس رستم قاسمی وزیر سابق راه و شهرسازی باعث تاسف گردید.

تلاش‌های ارزنده این مجاهد نستوه در هشت سال دفاع مقدس و خدماتی ارزنده در نیروی دریایی سپاه پاسداران، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص)، سکانداری وزارت نفت و ... همگی نشان از حس انقلابی گری و ولایت مداری این شخصیت برجسته بوده است.
ضمن عرض تسلیت به مقام معظم رهبری، مقام عالی ریاست محترم جمهوری، خاندان گرامی، یاران و همراهان ایشان  از درگاه خداوند منان برای آن تلاشگر سفرکرده غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و بردباری مسئلت می‌نمایم.

عرفان خسرویان
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای