بازدید معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای از دانشکده‌ها و آموزشکده‌های ساری

۱۵ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۰ کد : ۵۸۸۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر کی پور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن حضور در مراسم تکریم معارفه ریاست آموزشکده دختران قدسیه ساری، از دانشکده‌ها و آموزشکده‌ها ساری بازدید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دکتر کی پور، معاون آموزشی دانشگاه به همراه مدیرکل خدمات آموزشی و مدیرکل سنجش و گسترش دانشگاه، روز سه‌شنبه 8 آذر 1401، از آموزشکده کشاورزی، آموزشکده شماره 2 ، دانشکده فنی امام محمد باقر(ع) و آموزشکده دختران قدسیه ساری بازدید کردند.

بررسی وضعیت کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، آشنایی با توانمندی‌ها و امکانات آموزشی مراکز و نیز اطلاع از مشکلات اساتید، کارکنان و دانشجویان در حوزه آموزش از اهداف این بازدید بود.

همچنین حضور در مراسم تکریم و معارفه ریاست آموزشکده دختران قدسیه ساری و بازدید از طرح‌های در حال اجرا و کارگاه‌های تخصصی این آموزشکده از دیگر برنامه‌های مسئولین دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مسئولین استانی بود.

گفتنی است در این مراسم از زحمات خانم دکتر رودباری، ریاست قبلی آموزشکده و آقای مهندس زلیکانی،

مسئول تمشیت آموزشکده تقدیر به عمل آمد و خانم دکتر خادملو ابلاغ ریاست آموزشکده دختران قدسیه ساری را دریافت کرد.