با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در استان گیلان: انعقاد دو تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای با دانشگاه گیلان و پارک علم و فناوری استان

۰۹ آذر ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۷ کد : ۵۸۳۶ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
با حضور دکتر خسرویان در استان گیلان دو تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه گیلان و دیگری پارک علم و فناوری استان به امضا رسید.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، با حضور دکتر خسرویان امروز هفتم آذرماه 1401 دو تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشگاه فنی و حرفه‌ای با دانشگاه گیلان و پارک علم و فناوری آن استان منعقد گردید.

دکتر نجفی، رئیس دانشگاه گیلان و دکتر ملک‌پور، معاون پارک علم و فناوری استان ضمن امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه فنی و حرفه‌ای همراه دکتر خسرویان از مرکز رشد و کارگاه تولیدی دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان و قابلیت‌ها و ظرفیت‌های موجود بازدید به عمل آوردند.