محمد صالح جوکار، نماینده مجلس شورای اسلامی: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دلیل مهارت‌آموزی و نقش آن در ایجاد اشتغال از دانشگاه‌های سرآمد کشور است

۰۲ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶ کد : ۵۸۰۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: به موضوع افزایش آموزش‌های مهارتی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای در برنامه هفتم توسعه توجه کافی خواهد شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مرکز یزد، آقای جوکار در نشست صمیمی با دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان یزد، این دانشگاه را از دانشگاه‌های سرآمد کشور به دلیل مهارت‌آموزی و نقش آن در ایجاد اشتغال دانست و گفت: هرچه به این دانشگاه و افزایش اعتبارات، سرانه آموزشی، امکانات و تجهیزات آن توجه کنیم هنوز کم است چرا که اثرات ارزشمند این دانشگاه در ایجاد اشتغال بر کسی پوشیده نیست.

جوکار افزود: خوشبختانه در برنامه ششم توسعه به‌خوبی به موضوع افزایش آموزش‌های مهارتی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای توجه شد، اما در اجرا کم‌کاری صورت گرفت، لذا در برنامه هفتم با توجه به اهمیت این موضوع به آن توجه کافی خواهد شد.

لزوم افزایش اعتبارات دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ایجاد رشته کارشناسی ارشد در رشته‌های مهارتی، افزایش حقوق و دستمزد اساتید دانشگاه، افزایش تجهیزات کارگاهی، کمبود فضای خوابگاهی و آموزشی، دغدغه اشتغال و نبود فضای مناسب برای اجرای برنامه‌های فرهنگی و هنری از جمله موضوعاتی بود که به عنوان مطالبات دانشجویان در این نشست مطرح شد.

گفتنی است این نشست ظهر 30 آبان‌ماه 1401 در دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید صدوقی یزد در قالب جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد.