پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی در پی شهادت دانشجویان بسیجی دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۰ کد : ۵۷۸۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در پیام تسلیت خود به مناسبت شهادت دو بسیجی مدافع امنیت در مشهد توسط آشوبگران آورده است: عنایت خاصه امام زمان (عج) پاداش شهدا و رهروان راه امنیت وطن است.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در پیام تسلیت آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی آمده است:

خبر شهادت مظلومانه دو نفر از نیروهای بسیجی، سربازان ولایت و مدافعان سرافراز امنیت که شب گذشته در درگیری با اغتشاشگران و عناصر آشوبگر اتفاق افتاد موجب تأسف و تأثر شد.

وی ادامه داد: شهادت پر افتخار این مدافعان امنیت را به محضر مقام معظم رهبری، مردم ولایی و شریف مشهد مقدس و خانواده محترم آن شهدای بزرگوار تبریک و تسلیت عرض نموده و  همنشینی این عزیزان جان‌داده در راه خدا را با شهدای کربلا از درگاه احدیت مسئلت می‌نمایم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه این پیام اظهار امیدواری کرد تا حماسه مردمی انقلابیون شهر مشهد جبران‌کننده درد و رنج بازماندگان داغ‌دیده باشد و همچنین پیگیری‌های دستگاه‌های اطلاعاتی و قضایی در تعقیب قاتلان مزدور اجنبی موجب تسلی و آرامش خاطر رنج‌ذیده بسیجیان حماسه‌آفرین شود.