حضور دکتر خسرویان در مراسم باشکوه تشییع پیکر شهدای دانشجوی بسیجی مدافع امنیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۲۹ آبان ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۸ کد : ۵۷۸۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
طی مراسمی باشکوه پیکر پاک شهدای دانشجوی بسیجی دانشگاه فنی و حرفه‌ای مدافع امنیت در مشهد مقدس تشییع شد.

به گزارش ادار‌ه‌کل روابط عمومی دانشگاه، مراسم وداع و تشییع پیکر پاک و مطهر دو تن از دانشجویان بسیجی دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد با حضور مسئولین، دانشگاهیان و مردم همیشه در صحنه، ظهر روز شنبه 28 آبان‌ماه 1401 برگزار شد.

مراسم تشییع پیکر این شهیدان مدافع امنیت، دانشجویان بسیجی دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد «شهید حسین زینال‌زاده و شهید دانیال رضازاده» از محل مسجد الزهرا دانشگاه فردوسی مشهد آغاز شد.

در این مراسم، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای واحد استان و مراکز تابع، نماینده دفتر نهاد رهبری در دانشگاه، فرماندار مشهد، رئیس دانشگاه فردوسی و همچنین جمع کثیری از مسئولان، همکاران اداری، دانشجویان، بسیجیان و اقشار مختلف مردم با حضور خود، یاد و خاطره این دو شهید بزرگوار را گرامی داشتند.