حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در منزل شهید دانیال رضازاده

۲۸ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۳ کد : ۵۷۸۵ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان همراه جمعی از مسئولین و بسیجیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی، جمعه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۱ با حضور در منزل شهید دانیال رضازاده ضمن عرض تسلیت، از خانواده این شهید امنیت دلجویی کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در پی شهادت دو تن از دانشجویان بسیجی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دکتر خسرویان، دکتر خاتمی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان خراسان رضوی، حاج آقای علیزاده موسوی، رئیس دفتر نهاد نمایندگی رهبری به همراه تنی چند از اساتید، همکاران و بسیجیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان، روز جمعه ۲۷ آبان‌ماه ۱۴۰۱ به منظور عرض تسلیت در منزل شهید دانیال رضازاده شهید مدافع امنیت حضور یافتند و از خانواده این شهید دلجویی کردند.

گفتنی است دکتر خسرویان پیگیری موضوع تا حصول نتیجه را از مسئولین استان خواستار شد.