دعوت از اقشار مختلف به‌ویژه جامعه دانشگاهیان و بسیجیان برای حضور در مراسم تشییع پیکر دو شهید گرانقدر مدافع امنیت

۲۸ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۹ کد : ۵۷۸۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه‌ای از اقشار مختلف به‌ویژه دانشگاهیان برای حضور در مراسم تشییع پیکر دو شهید گرانقدر مدافع امنیت دعوت به عمل می‌آورد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه به نقل از روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری مشهد، مراسم وداع با دو شهید دانشجو حسین زینال‌زاده و دانیال رضازاده روز شنبه 28 آبان‌ماه همزمان با نماز ظهر و عصر از مسجد دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری برگزار می‌شود.
اداره کل روابط عمومی دانشگاه، ضمن محکوم کردن این حمله تروریستی، از اقشار مختلف به‌ویژه کارکنان، اساتید، دانشجویان و بسیجیان برای وداع با این سروقامتان تاریخ دعوت به عمل می آورد.
گفتنی است، شهید حسین زینال‌زاده دانشجوی ورودی سال ۹۶ دانشگاه غیرانتفاعی بهار بود؛ و در سال ۱۴۰۰‌ دانشجوی رشته برق دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری شده بود.
شهید دانیال رضازاده نیز دانشجوی رشته برق دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید منتظری و خادم‌الشهدا و خادم طرح و جهادگر اردوهای جهادی بود.