جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور دکتر خسرویان برگزار شد

۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۶ کد : ۵۷۵۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور رئیس دانشگاه و اعضای شورا، ۲۲ آبان‌ماه ۱۴۰۱ در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور دکتر خسرویان برگزار شد

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، صبح امروز، 22 آبان‌ماه 1401 جلسه شورای فرهنگی با حضور دکتر خسرویان و اعضای شورای مذکور در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، اعضا با طرح مسائل و موضوعات مختلف به بحث، گفت‌وگو و هم‌اندیشی پرداختند. بررسی جریانات اخیر در دانشگاه‌ها، توجه به اهمیت آرامش و امنیت دانشجویان در فضاهای آموزشی و کارگاهی، لزوم آسیب‌شناسی وقایع، تبیین حوادث و اهتمام بر استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی از مباحث طرح‌شده در این نشست بود.

ارائه گزارشی از عملکرد موکب‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای در ایام مراسم پیاده‌روی اربعین بخش دیگری از نشست بود.