آغاز ساخت و تولید تخت‌خواب دانشجویی در دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی

۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۷ کد : ۵۶۹۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
پروژه ساخت تخت‌خواب دانشجویی به منظور تأمین نیاز سرای دانشجویی آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران حضرت ولی‌عصر (عج) در دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی کلید خورد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، با همت دانشجویان دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی و با نظارت استادان راهنما، ساخت و تولید تخت‌خواب دانشجویی آغاز شد. در این راستا، بیش از 60 تخت دوطبقه ویژه سرای دانشجویی با اعتباری حدود 200 میلیون تومان ساخته شده و به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.

دانشجویان رشته جوشکاری، ساخت و تولید و رنگ صنایع چوب در کارگاه‌های جوشکاری و رنگ دانشکده انقلاب اسلامی در این پروژه دوره‌های عملی خود را به نحوی مطلوب و کاربردی می‌گذرانند.

گفتنی است تخت‌خواب‌‌ها جهت تجهیز سرای دانشجویی و استفاده در دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران حضرت ولی‌عصر (عج) ساخت و تولید می‌شوند.