جلسه هماهنگی همکاری‌های دوجانبه دانشگاه فنی حرفه‌ای با انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلات کشاورزی برگزار شد

۰۹ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۵ کد : ۵۶۷۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
تفاهم‌نامه مشترک به منظور همکاری‌های دوجانبه در راستای تحقق شعار سال در سطح کشور بین دانشگاه فنی و حرفه‌ای و انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلات کشاورزی منعقد شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در این نشست تخصصی با حضور مهندس حمیدرضا نامی، رئیس انجمن تولیدکنندگان ماشین‌آلات کشاورزی، آقای علی موسوی، مدیر‌کل دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه و دکتر عمادی، نماینده دانشکده فنی و حرفه‌ای ولیعصر و آقای میرزا محمدی، نماینده دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی برگزار شد، مسائلی از جمله تأمین نیروی انسانی موردنیاز واحدهای صنعتی و تولیدی حوزه ماشین‌آلات کشاورزی، تجهیز و به‌روزرسانی کارگاه‌های دانشکده و آموزشکده‌های کشور، کارآموزی دانشجویان، فرصت مطالعاتی استادان، شناسایی نخبگان مهارتی، استخدام نماینده فروش، تأسیس مراکز خدمات پس از فروش در شهرستان‌ها، مشاوره، نظارت و همراهی با کشاورز، انعقاد قراردادهای تجاری و برگزاری نمایشگاه‌های مشترک و ... مطرح و مورد تأیید قرار گرفت. انعقاد تفاهم‌نامه مشترک به منظور همکاری‌های دوجانبه با محورهای همکاری در راستای تحقق شعار سال در سطح کشور از ره‌آورد این جلسه است.