تخصیص فرش به خوابگاه مراکز تابع دانشگاه فنی و حرفه‌ای در راستای طرح تحول، ارتقا و بهسازی فضاهای رفاهی و دانشجویی

۰۹ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۳ کد : ۵۶۷۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
بر مبنای اولویت‌بندی ۸۸۸ تخته فرش به خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای تخصیص یافت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، پیرو نامه مورخ 5 مردادماه 1401 معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای مبنی بر نیازسنجی تجهیزات خوابگاه در مراکز تابع سراسر کشور و در راستای طرح تحول، ارتقا و بهسازی فضاهای رفاهی و دانشجویی و افزایش سطح کیفی رفاهی و خدمات‌دهی به دانشجویان، بر اساس اولویت‌بندی در این دوره تعداد 568 تخته فرش به خوابگاه‌های دانشجویی پسران و تعداد 320 تخته فرش به خوابگاه‌های دانشجویی دختران تخصیص یافت. شایان ذکر است با عنایات به تخصیص اعتبار آتی، اجرای طرح مذکور بر مبنای نیازسنجی‌های بعدی مستمر خواهد بود.