به همت بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد: وبینار بررسی تحولات اخیر در دانشگاه؛ اقدامات و راهکارها

۰۸ آبان ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۹ کد : ۵۶۶۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
وبیناری با عنوان «بررسی تحولات اخیر در دانشگاه؛ اقدامات و راهکارها» با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مسئولان بسیج اساتید کشور، صبح امروز شنبه، ۷ آبان‌ماه ۱۴۰۱ در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، وبینار «بررسی تحولات اخیر در دانشگاه؛ اقدامات و راهکارها» صبح امروز شنبه، 7 آبان‌ماه 1401 در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، جانشین سازمان بسیج اساتید کشور، معاون مرکز رسانه سازمان بسیج اساتید کشور و رئیس مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان سخنران در این وبینار حضور یافتند. در این وبینار دوساعته، ابعاد اجتماعی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی و رسانه‌ای تحولات اخیر در دانشگاه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.