۰۹ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۲۴ کد : ۵۶ اطلاعیه ها

نخستین جشنواره قرآن و عترت اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای

دفتر برنامه ریزی  فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای در جهت نشر و ترویج آموزه های قرآن و عترت و ایجاد انس و شور قرآنی در بین مخاطبان و با هدف گسترش  مفاهیم، آموزشها و پژوهشهای قرآن و  عترت و اعتلای   اخلاق،  ایمان و  بصیرت  دینی  اساتید  و کارکنان دانشگاهها و تقویت و توسعه  فضای  معنوی و قرآنی در دانشگاهها  نخستین  جشنواره قرآن و عترت اساتید و کارکنان دانشگاه را برای مراکز تابعه برگزار و برگزیدگان را به مرحله ملی (در بخش اساتید) این جشنواره معرفی می نماید.

مخاطبان جشنواره :

اساتید ) عضو هیئت علمی فنی،هنر آموز، دبیر و یا حق التدریس   کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای ) رسمی، پیمانی،  قراردادی و  شرکتی ( .

بخش ها و رشته های جشنواره :

نخستین جشنواره سراسری قرآن و عترت ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه فنی و حرفه ای شامل 5 بخش و 12 رشته به شرح  زیرمی باشد :

1-بخش آوایی :(قرائت تحقیق / قرائت ترتیل / حفظ 5 جزء / حفظ15 جزء / حفظ کل )

2-بخش معارفی :(آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه / آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن / آشنایی با سیره معصومین ((

3-بخش پژوهشی:(مقاله نویسی / تألیف و ترجمه کتاب )

4-بخش هنری :(خوشنویسی )

5-بخش ادبی :(شعر)

نکات حائز اهمیت :

این جشنواره در سه مرحله مقدماتی، سراسری و ملی برگزار می شود .

مرحله مقدماتی به صورت  غیر حضوری ) بخش معارفی  ( و یا از طریق ارسال اثر )  آوایی، هنری و ادبی ( برگزار خواهد شد .

در بخش کارکنان، مرحله ملی برگزار نخواهد شد .

جشنواره در دو سطح اساتید و کارکنان بصورت جداگانه برگزار خواهد شد .

مطابق ضوابط جشنواره، هر نفر تنها در یک رشته می تواند شرکت نماید .

زمان برگزاری جشنواره :

مرحله مقدماتی و سراسری ) بخش های معارفی /پژوهشی /هنری /ادبی ) :آذرماه 97

مرحله سراسری )بخش آوایی): بهمن ماه 97

مرحله ملی : اسفند ماه97

جوایز برگزیدگان :

· لوح تقدیر از سوی ریاست محترم دانشگاه برای نفرات اول تا سوم

· گواهی حضور در جشنواره )در صورت کسب حدنصاب امتیاز (

· کمک هزینه سفر به کربلای معلی برای نفرات اول تا سوم

اساتید و همکاران محترم  می توانند جزئیات، مراحل و منابع آزمون هر یک از بخشها و رشته های جشنواره را از خانم واحدپرست (کارشناس فرهنگی )دریافت نمایند.

مخاطبان جشنواره :

بخش ها و رشته های جشنواره :

1-بخش آوایی :(قرائت تحقیق / قرائت ترتیل / حفظ 5 جزء / حفظ15 جزء / حفظ کل )

3-بخش پژوهشی:(مقاله نویسی / تألیف و ترجمه کتاب )

4-بخش هنری :(خوشنویسی )

5-بخش ادبی :(شعر)

نکات حائز اهمیت :

این جشنواره در سه مرحله مقدماتی، سراسری و ملی برگزار می شود .

در بخش کارکنان، مرحله ملی برگزار نخواهد شد .

جشنواره در دو سطح اساتید و کارکنان بصورت جداگانه برگزار خواهد شد .

مطابق ضوابط جشنواره، هر نفر تنها در یک رشته می تواند شرکت نماید .

زمان برگزاری جشنواره :

مرحله مقدماتی و سراسری ) بخش های معارفی /پژوهشی /هنری /ادبی ) :آذرماه 97

مرحله سراسری )بخش آوایی): بهمن ماه 97

مرحله ملی : اسفند ماه97

جوایز برگزیدگان :

· لوح تقدیر از سوی ریاست محترم دانشگاه برای نفرات اول تا سوم

· گواهی حضور در جشنواره )در صورت کسب حدنصاب امتیاز (

· کمک هزینه سفر به کربلای معلی برای نفرات اول تا سوم

کلید واژه ها: دانشگاه فنی و حرفه ای جشنواره قرآن و عترت دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی