رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از خوابگاه دانشجویی دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی بازدید کرد

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۰ کد : ۵۵۶۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان، روز یکشنبه ۱۰ مهرماه از خوابگاه دانشجویان دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی بازدید به عمل آورد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر عرفان خسرویان در آستانه سال تحصیلی جدید با حضور در خوابگاه دانشجویی دانشکده فنی و حرفه‌ای انقلاب اسلامی ضمن بازدید از خوابگاه، از نزدیک وضعیت این خوابگاه را مورد بررسی قرار داد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشوربه منظور آشنایی با وضعیت اسکان و استقرار دانشجویان این دانشکده، ضمن تبریک فرارسیدن سال تحصیلی جدید، با دانشجویان به گفت‌وگوی صمیمی و صریح پرداخت.

گفتنی است دکتر خسرویان پس از زیارت مقبره شهدای گمنام و قرائت فاتحه و ادای احترام به شهدای سرافراز و جاودان تاریخ، در نشستی با مدیران دانشکده‌ها و آموزشکده‌های استان تهران حضور یافت. در این نشست صمیمانه برخی چالش‌ها و مسائل موجود مورد بحث و بررسی قرار گرفت.