طی حکمی از سوی دکتر عرفان خسرویان؛ سرپرست آموزشکده کشاورزی شهریار منصوب شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۰ کد : ۵۵۰۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر عرفان خسرویان طی حکمی آقای مانی قنبری را به سمت سرپرست آموزشکده کشاورزی شهریار منصوب کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در متن حکم انتصاب آمده است:

جناب آقای مانی قنبری

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و توانمندی‌­های ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان:

«سرپرست آموزشکده کشاورزی شهریار»

منصوب می­‌شوید. انتظار می­‌رود با اتکا به خداوند متعال و با پیروی از آموزه‌­های اسلامی با رعایت اصول «عدالت‌محوری»، «انقلابی­‌گری»، «مردم­داری»، «پاکدستی و فساد­ستیزی» و «قانون‌­مداری» در پیگیری مأموریت­‌های محول و جلب همکاری استادان، مدیران، کارکنان و دانشجویان، تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست­‌ها و برنامه­‌های اسناد بالادستی، مهارت‌­افزایی، کارآفرینی، فرهنگ­‌سازی کار تیمی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» به­‌کار گیرید.

مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی و انقلابی سیزدهم، ظل توجهات حضرت ولی­عصر(عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) را از درگاه خداوند متعال خواستارم.