دیدار رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با استاندار آذربایجان غربی

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۳ کد : ۵۴۴۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، ظهر امروز، 13 شهریورماه ۱۴۰۱ دکتر خسرویان با مهندس محمدصادق معتمدیان، استاندار آذربایجان غربی دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این جلسه، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ضمن معرفی تفاوت‌های این دانشگاه از نظر ساختار، نوع آموزش، رسالت و مأموریت با سایر دانشگاه‌ها، به تفسیر اکوسیستم دانشگاه و تأثیر آن بر کارآفرینی و تجاری‌سازی علم پرداخت.

دکتر خسرویان با اشاره به تلاش‌های شبانه‌‌روزی دانشگاه در راستای برگزاری المپیاد ورزشی خواستار حمایت استاندار از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان و رفع موانع و مشکلات دانشگاه به ویژه آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید بهشتی ارومیه شد.

استاندار آذربایجان غربی نیز در تماسی با شهردار ارومیه، دستور پیگیری حل این مشکلات را صادر کرد که با قول مساعدت شهردار همراه شد.