حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی

۱۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۰ کد : ۵۴۴۰ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان همچنین با حضور در جلسه هیئت رئیسه از نزدیک با مسئولین و مدیران دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی به گفت و گو و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان عصر روز یکشنبه، 13 شهریورماه 1401، با حضور در جلسه هیئت رئیسه با مسئولین و مدیران دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی به گفت و گو و تبادل نظر پرداخت.
در این جلسه رؤسا، مدیران و معاونین دانشکده و آموزشکده‌های استان ضمن اشاره به مسائلی چون کمبود امکانات و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی، مشکلات مربوط به سلف سرویس، مرکز رشد دانشگاه، ساختمان‌های سایت شماره ۲ آموزشکده شهید بهشتی ارومیه و همچنین مسائل مربوط به حوزه‌های آموزش و پژوهش مشکلات مراکز خود را مطرح کردند و در راستای رفع مشکلات و تقویت بنیان‌های مؤثر و افزایش ظرفیت‌های بهینه موجود خواستار ارائه‌طریق شدند.