ورود تیم‌های شرکت‌کننده در یازدهمین المپیاد ورزشی کارمندان و استادان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به شهر ارومیه

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۲۴ کد : ۵۴۰۳ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
تیم‌های شرکت‌کننده در یازدهمین المپیاد ورزشی کارمندان و اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به منظور رقابت‌ به شهر ارومیه وارد شدند و مورد استقبال عوامل اجرایی المپیاد قرار گرفتند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، تیم‌های شرکت‌کننده در یازدهمین المپیاد کارمندان و اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به منظور رقابت‌های ورزشی به شهر ارومیه وارد شده و مورد استقبال عوامل اجرایی المپیاد قرار گرفتند و سپس، جهت اسکان در خوابگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان آذربایجان غربی استقرار یافتند.

گفتنی است یازدهمین المپیاد ورزشی کارمندان و استادان (آقایان و بانوان) دانشگاه فنی و حرفه‌ای، طی روزهای آتی در رشته‌های فوتسال، والیبال و تنیس روی میز برگزار خواهد شد.