گسترش همکاری های مشترک علمی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای با کشور لبنان

۰۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۶ کد : ۵۳۶۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
در راستای گسترش همکاری های مشترک علمی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای با کشور لبنان، شنبه ۵ شهریور ۱۴۰۱، دکتر علی قدار رئیس موسسه فنی و حرفه‌ای الافاق لبنان با رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه دکتر خسرویان ضمن خیر مقدم و معرفی ابعاد علمی و مهارتی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، آمادگی این دانشگاه را برای عملیاتی شدن تفاهم نامه ها و حضور بیشتر دانشجویان لبنانی در ایران و تاسیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای در لبنان اعلام کرد.

دکتر علی قدار ضمن تبریک انتصاب رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، به تفاهم نامه همکاری مشترک طی ۳ سال گذشته اشاره کرد و کمرنگ شدن حضور دانشجویان لبنانی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای را به دلیل شیوع بیماری کرونا دانست.

وی در این دیدار گسترش همکاری در زمینه های پذیرش دانشجو از سوی ایران و اعزام استاد به لبنان را خواستار شد.

گفتنی است جذب حداکثری دانشجویان لبنانی در دوران پساکرونا و تاسیس شعبه مشترک دانشگاه فنی و حرفه‌ای در لبنان، محورهای اصلی این نشست را تشکیل می داد.