قابل توجه دانشجویان ورودی بهمن ۹۹ و ما قبل آن

۱۳ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۱:۰۱ کد : ۵۳۰۲ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

با توجه به تغییر سامانه آموزشی از سامانه سادا  به سامانه بوستان، لطفا نکات زیر را دقت فرمایید:
۱- برای ورود به سامانه از طریق آدرس bustan.tvu.ac.ir ،  با نام کاربری *کدملی* و رمز عبور *تاریخ* *تولد* اقدام نمایید. ( تاریخ تولد مانند مثال به صورت 1375/01/01 وارد شود.)

۲- کلیه خدمات امور آموزشی و مالی دانشجویان از نیمسال مهر 1401  در این سامانه انجام خواهد شد.

۳- شماره دانشجویی جدید  شما بر اساس استاندارد دانشگاه فنی و حرفه ای شامل 14 رقم می باشد .

۴- نمرات نیمسال دوم (بهمن)  1400  هنوز در سامانه بوستان بارگذاری نشده است که در چند روز آینده بارگزاری خواهد شد.

۵- با توجه به انتقال اطلاعات از سامانه آموزشی قبلی احتمال بروز اشکال وجود دارد، بنابراین حتما در اسرع وقت مشخصات فردی،  اطلاعات دانشجویی، نمرات ترمی و معدل و ... را در کارنامه آموزشی بررسی کرده و در صورت وجود مغایرت از طریق منو تیکت مشکل را ارسال  و پاسخ را از همان منو پیگیری نمایید.

۶- چنانچه قصد مهمانی در دانشکده های دیگر را دارید از منو مهمانی تقاضای خود را  با توجه به راهنمای موجود در منو راهنما ثبت نمایید.

۷- برای تقاضای گواهی از طریق ارسال تیکت اقدام نمایید.  نحوه دریافت گواهی الکترونیکی را از منو راهنما مطالعه نمایید.

۸- دانشجویان شهریه پرداز پس از بارگزاری پرونده مالی از سامانه قبلی و بررسی برای پرداخت الکترونیک شهریه و بدهکاری از منو امور مالی /پرداخت الکترونیک شهریه اقدام کنند.

۹- ساعات مجاز برای ورود به سامانه برای دانشجویان از ساعت 8:30  لغایت 22  می باشد.

۱۰- انتخاب واحد ترم مهر 1401 از طریق همین سامانه خواهد بود.

اداره آموزش

کلید واژه ها: سامانه منو نمایید آموزشی توجه