۰۷ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۶:۵۶ کد : ۵۲۸۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
سامانه آموزشی بوستان به منظور ثبت درخواست میهمان و انتقال برای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه‌ای از اول مردادماه لغایت ۲۸ مردادماه ۱۴۰۱ فعال می‌باشد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، معاونت آموزشی دانشگاه با صدور بخشنامه ای خطاب به روسای مراکز استانی، دانشکده ها و آموزشکده های دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام داشت:  ثبت درخواست میهمان و انتقال برای دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای که قصد جابجایی بین مراکز تابعه دانشگاه را دارند، از روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ لغایت جمعه مورخ ۱۴۰۱/۰۵/۲۸ فعال می باشد. لذا همکاران مراکز تا تاریخ ۱۴۰۱/۰۶/۰۳ فرصت دارند درخواست های ثبت شده را بررسی و اعلام نظر نمایند.

همچنین در ادامه این بخشنامه تاکید شده است که با توجه به تصمیمات هیئت رئیسه دانشگاه مبنی بر کاهش آمار دانشجویان غیربومی در مراکز و فراهم آوردن شرایط تحصیل در محل سکونت حداکثر مساعدت و همکاری برای انتقال دانشجویان غیر بومی صورت پذیرد. و همچنین نسبت به اطلاع‌رسانی به موقع به دانشجویان و ثبت پاسخ کامل و شفاف در سامانه آموزشی بوستان و عدم ارجاع دانشجویان به سازمان مرکزی دانشگاه تدابیر لازم پیش بینی گردد.