فراخوان جشنواره توانمندی های دختران دانشجو در زمینه مد، لباس و صنایع دستی

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۴ کد : ۵۲۸ اطلاعیه ها

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه الزهرا(س) با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری " جشنواره توانمندیهای دختران دانشجو در زمینه مد، لباس و صنایع دستی " را با هدف هویت بخشی مجدد دختران و تقویت مؤلفه های هویت ملی با توجه به عناصر هویتی فرهنگ ایرانی، اسلامی برگزار می نماید.
این نمایشگاه با هدف نمایش توانمندیهای دانشجویان دختر استان های : تهران، البرز، سمنان، قم، قزوین، زنجان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، مرکزی و همدان در روزهای شنبه ۷ الی چهارشنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه الزهرا(س) برگزار خواهد شد.
علاقمندان پس از مطالعه شیوه نامه فراخوان نمایشگاه جهت ثبت نام و شرکت در این رویداد فرهنگی، هنری و اجتماعی با شماره های ۸۵۶۹۲۴۹۳ و ۸۵۶۹۲۴۹۵ و شماره همراه ۰۹۳۷۷۴۰۶۷۲ تماس بگیرند و درخواست و آثار خود را از طریق رایانامه farhangi.gsa@alzahra.ac.ir ارسال نمایند.
بازدید از این نمایشگاه را به عموم جامعه دانشگاهی الزهرا(س) پیشنهاد می کنیم.

کلید واژه ها: جشنواره توانمندیهای دختران دانشجو دانشگاه الزهراء