آیین رونمایی از کتاب «دانشگاه فنی و حرفه‌ای به روایت تاریخ شفاهی» در مراسم گرامی‌داشت هفته ملی مهارت برگزار شد

۰۴ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۱۹ کد : ۵۲۶۶ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
با حضور رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور و تنی چند از مسئولین در مراسم گرامی‌داشت هفته ملی مهارت، از کتاب «دانشگاه فنی و حرفه‌ای به روایت تاریخ شفاهی» رونمایی شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در مراسم گرامی‌داشت هفته مهارت که در روز سه‌شنبه 4 مرداد 1401 در دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران دکتر شریعتی برگزار شد، با حضور دکتر خسرویان و جمعی از صاحبنظران و مسئولین کشوری از کتاب «دانشگاه فنی و حرفه‌ای به روایت تاریخ شفاهی از سال ۱۳۴۴ تا ۱۳۹۶ هجری شمسی» رونمایی شد.

گفتنی است کتاب مذکور به تألیف خانم مهندس شهناز جبل عاملی، دارای ۴ بخش و ۵۰۲ صفحه است. در این کتاب، پژوهشی با انجام مصاحبه به صورت صوتی و تصویری با ۳۳ نفر از افراد آگاه به موضوع و نقش‌آفرین در زمینه‌های مختلف دانشگاه فنی و حرفه‌ای انجام شده است. افرادی که بیش از نیم قرن با هدف تربیت کاردان فنی و حرفه‌ای با عناوین مختلف سازمان تعلیمات فنی و حرفه‌ای، دفتر امور مدارس عالی و اداره‌کل مدارس عالی فنی و حرفه‌ای فعالیت داشته‌اند.

کلید واژه ها: رونمای کتاب تاریخ شفاهی دانشگاه فنی و حرفه ای