بازدید رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از دانشکده فنی و حرفه‌ای پسران امام علی(ع) کردکوی

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۲ کد : ۵۲۵۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر خسرویان، در ادامه برنامه‌های سفر به استان گلستان، عصر چهارشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱ از دانشکده فنی و حرفه‌ای پسران امام علی (ع) کردکوی بازدید بعمل آورد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی، دکتر خسرویان عصر روز چهارشنبه مورخ ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱ در ادامه سفر استانی خود به استان گلستان، از ظرفیت‌های دانشکده فنی و حرفه‌ای امام علی(ع) کردکوی، امکانات، توانمندی‌ها، فضای آموزشی، کارگاهی، آزمایشگاهی و پروژه‌های عمرانی دانشکده بازدید به عمل آورد.
وی ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران این مجموعه، بر ضرورت ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی و ترغیب جوانان به فراگیری مهارت، به‌کارگیری دانسته‌ها، توجه به تجارب استادکاران و کارآفرینی و اشتغال‌زایی تأکید کرد.