بازدید رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از دانشکده فنی و حرفه‌ای امام خمینی علی‌آباد کتول، استان گلستان

۰۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۷:۴۳ کد : ۵۲۴۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، امروز چهارشنبه، ۲۹ تیرماه ۱۴۰۱ از دانشکده فنی و حرفه‌ای امام خمینی علی‌آباد کتول در استان گلستان بازدید به عمل آورد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان صبح امروز چهارشنبه، ۲9 تیرماه ۱۴۰۱، در دومین روز از سفر استانی خود به استان گلستان از دانشکده فنی و حرفه‌ای امام خمینی علی‌آباد کتول و فضای‌های آموزشی، کارگاهی، آزمایشگاهی و پروژه‌های عمرانی دانشکده بازدید کرد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به ظرفیت ویژه شهرستان علی‌آباد و استان گلستان در زمینه کشاورزی و وجود صنایع خلاق، تربیت دانشجوی خلاق مهارت‌محور جهت ورود به بازار کار را یکی از رسالت‌های اصلی دانشکده برشمرد و تلاش برای تحقق اشتعال‌زایی، کار‌آفرینی و تولید ثروت از این طریق را یکی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه در سال جاری دانست.