بازدید رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور از دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران کوثر گنبد کاووس

۲۹ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۸ کد : ۵۲۳۱ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، سه‌شنبه ۲۸ تیرماه ۱۴۰۱ از دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران کوثر گنبد کاووس بازدید به عمل آورد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر خسرویان ظهر امروز سه‌شنبه، ۲۸ تیرماه ۱۴۰۱، در آغاز سفر استانی خود به استان گلستان از آخرین دستاوردهای علمی و مهارتی دانشجویان و استادان، فضاهای آموزشی، کارگاهی، آزمایشگاهی و پروژه‌های عمرانی دانشکده دختران کوثر بازدید به عمل آورد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان گلستان به خصوص گنبد کاووس در زمینه کشاورزی، فرهنگ و هنر، دانشکده دختران کوثر را به عنوان یکی از امیدهای اشتغال‌زایی، کارآفرینی و خلق ثروت برشمرد و بر اهمیت استراتژیک این شهرستان و دانشکده فنی و حرفه‌ای در راستای تحقق اهداف و رسالت دانشگاه تأکید کرد.