جشن باشکوه غدیر خم با حضور معاونان، مدیران و کارکنان سازمان مرکزی، در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد

۲۸ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۷ کد : ۵۲۱۷ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
جشن معنوی و باشکوه غدیر خم با حضور معاونان، مدیران و کارکنان سازمان مرکزی، یکشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، به مناسبت فرارسیدن عید بزرگ غدیر، با حضور جمعی از معاونان، مدیران و کارکنان جشن ولایت و امام برگزار شد. در این برنامه، حجت الاسلام و المسلمین بنیان جوادی، نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری، به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان ضمن اشاره به حالات معنوی مناسک حج ابراهیمی، در خصوص فضائل عید غدیر و کرامات حضرت امیرالمومنین علی(ع) مباحث ارزشمندی را مطرح کرد.

گفتنی است در بخش دیگری از این برنامه ضمن پخش کلیپ و شعرخوانی، گروه تواشیح ولایت در مدح  و منقبت حضرت علی(ع) و جایگاه عید غدیرخم به اجرای برنامه پرداختند.

پایان‌بخش این مراسم، اهدای هدیه به برخی شرکت‌کنندگان، به‌ویژه سادات مکرم حاضر در سالن بود.

تاریخ انتشار: ۱ روز پیش