پیام دکتر خسرویان در پی کسب اولین مدال طلای رشته‌های تیمی در المپیاد وزارت علوم توسط دختران فوتسالیست دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۰ کد : ۵۲۱۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
ریاست دانشگاه فنی و حرفه‌ای در پی کسب اولین مدال طلای رشته‌های تیمی در المپیاد وزارت علوم توسط دختران فوتسالیست این دانشگاه پیام تبریک صادر کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، متن پیام تبریک دکتر خسرویان بدین شرح است:

خداوند کریم را شاکریم که دگر بار دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای در عرصه ورزش درخشیده و برای اولین بار طلای مسابقات فوتسال وزارت علوم را در بخش دختران به دست آوردند.
 این موفقیت بزرگ را که پایان بخش مأموریت دشوار و آغاز گر مسیری جدید در توسعه ورزش دانشجویان دختر دانشگاه فنی و حرفه ای است را به فال نیک گرفته و تلاش خواهیم کرد تا با برنامه ریزی، پشتیبانی و حمایت از این سرمایه‌های ملی مسیر موفقیت را برای دختران سرزمین ایران اسلامی هموارتر سازیم.
برخود لازم می‌دانم تا از تلاش تمامی بازیکنان، عوامل فنی و مدیریتی ورزش دانشگاه تشکر و قدردانی نمایم.