پیام تبریک رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان چهار محال و بختیاری به مناسبت فرا رسیدن عید سعید قربان

۱۹ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۸ کد : ۵۱۷۸ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
فرا رسیدن عید سعید قربان بر مسلمانان جهان مبارک باد

فرا رسیدن عید سعید قربان بر مسلمانان جهان مبارک باد

عید قربان نماد گذشت انسان برای پیمودن راه حقیقت است. امام خامنه‌ای مدظله‌العالی

دکتر علی دهقانی،رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان چهار محال و بختیاری، طی پیامی فرارسیدن عید سعید قربان را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، متن پیام تبریک دکتر دهقانی بدین شرح است

به نام خدای هستی بخش

عید قربان، عید سربلند بیرون آمدن از امتحان عبودیت است.
         عید قربان، نقطه عطف آزادی است در تاریخ اسارت ها و بردگی هایی که بر انسان تحمیل شده بود.
         دهم ذی الحجه جلوه گاه رهایی از نفس و عید همه پاکی‌ها و روز کمال و رها شدن از بند تعلقات و جشن رهیدگی از بندگی نفس و تجلی گاه بندگی است.
         عید قربان زیبا ترین جلوه بندگی و خضوع خالصانه در برابر خداوند و یاد آور خاطره جاودانگی بندگی و ایثار است، عید نزدیک شدن دل هایی است که به قرب الهی رسیده اند و در مسیر قرب الهی با گذشتن از دلبستگی ها و گردن نهادن بی چون و چرا در برابر امر خدای متعال ، در زمره صابران و بندگان حقیقی راه یافته‌اند.

اینجانب فرا رسیدن عید سعید قربان و روز تجلی کمال انسان و رسیدن به سرمنزل مقصود را خدمت همه مسلمین علی الخصوص اساتید ارجمند، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

علی دهقانی

کلید واژه ها: عید رسیدن عید فرا رسیدن عید عید سعید عید سعید قربان عید قربان قربان سعید قربان رسیدن عید سعید قربان رسیدن