حضور دکتر خسرویان در محل خوابگاه دانشجویی دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مهاجر اصفهان و دیدار با دانشجویان

۰۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۶ کد : ۵۱۳۲ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
دکتر عرفان خسرویان در ادامه بازدیدهای روز اول از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اصفهان و مراکز تابع، عصر روز یکشنبه، با حضور در آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای شهرضا، از کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی آموزشکده‌ها بازدید کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، دکتر عرفان خسرویان در ادامه بازدیدهای روز اول از دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان اصفهان و مراکز تابع، عصر روز یکشنبه پس از زیارت امامزاده جعفر بن موسی کاظم ( ع) و شهید ابراهیم همت با حضور در آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای شهرضا، از کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی آموزشکده‌ها بازدید کرد.

دکتر خسرویان سپس طی نشستی با فرماندار شهرضا جهت حل مشکلات آموزشکده‌ها به بحث و تبادل نظر پرداخت.
در این نشست، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای بر تعامل بیشتر رؤسای آموزشکده‌ها و دانشکده‌ها با مسئولین استان و شهرستان تأکید کرد.
در پایان برنامه بخش عصرگاهی بازدید روز یکشنبه، خوابگاه دانشکده فنی شهید مهاجر اصفهان مورد بازدید قرار گرفت و  دکتر خسرویان در نشستی صمیمی با دانشجویان به گفت و گو پرداخت که این نشست تا پاسی از شب به طول انجامید.

کلید واژه ها: آموزشکده فنی فنی حرفه حرفه دانشگاه بازدید