به مناسبت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره)؛ مراسم «خورشید قرن» با حضور دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای برگزار شد

۱۱ خرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۳ کد : ۴۹۹۹ اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
مراسم «خورشید قرن» ویژه بزرگداشت ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) در حسینیه جماران برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل‌ روابط عمومی دانشگاه، مراسم سی و سومین سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) در حسینیه جماران به همت کمیته جوانان، دانشگاهیان و فرهنگیان ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام(ره) برگزار شد.

در این مراسم دانشگاهیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای، مسئولان وزارت علوم و بهداشت و سایر دانشگاه‌ها حضور داشتند.

گفتنی است مراسم «خورشید قرن» با سخنرانی استاد حسن رحیم پورازغدی، به همراه رونمایی از کتاب صوتی"خط امام"، دوشنبه ۹ خرداد ماه، ساعت ۱۱ صبح در حسینیه جماران برگزار شد.