اطلاعیه مهم در خصوص شرایط درخواست حذف اضطراری نیمسال دوم ۱۴۰۱-۱۴۰۰

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۵۶ کد : ۴۸۷۴ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

• دانشجویان ترم دوم و بالاتر مجاز به حذف اضطراری می باشند.
• دانشجویان می بایست طبق زمانبندی اعلام شده در تقویم اموزشی دانشکده از تاریخ 1401.02.24  لغایت  1401.03.04، از طریق میز خدمت الکترونیکی http://Khedmat.tvu.ac.ir درخواست حذف درس خود را با ذکر مشخصات کامل شامل نام نام خانوادگی، رشته، مقطع، نام درس، نام استاد درس مربوطه و شماره تماس اضطراری ارسال نمایند .
• نوع درس از نظر تئوری یا تئوری- عملی یا عملی تفاوتی ندارد .
• دقت داشته باشید طبق بخشنامه واصله از دانشگاه فنی و حرفه‌ای و به دلیل شیوع ویروس کرونا فقط برای این نیمسال، مجاز به درخواست حذف اضطراری حداکثر دو عنوان درسی می باشید.
• کلیه درخواستهای شما با استاد درس از نظر تعداد غیبت های مجاز درسی بررسی می شود و در صورت موافقت با حذف درس ، وضعیت درس در انتخاب واحد شما در سامانه حذف اضطراری لحاظ می شود.
• درس مورد تقاضا نباید پیش نیاز یا همنیاز سایر دروس در ترم جاری باشد .
• پس از حذف درس، تعداد واحدهای درسی دانشجو کمتر از ۱۲ واحد نباید باشد .
• در صورت  عدم موافقت با حذف درس به دلیل غیبت  کلاسی بیش از حد مجاز ، نمره صفر در کارنامه شما درج می شود.
• حتما در زمان ارسال درخواست، سنوات تحصیلی خود را در نظر بگیرید ، که نیازی به کمیسیون و درخواست سنوات در ترمهای آتی نداشته باشید.
• به درخواست بیشتر از دو عنوان درسی یا خارج از بازه زمانی اعلام شده یا از طرق دیگری به غیر از میز خدمت ارسال شود ، ترتیب اثر داده نخواهد شد همچنین از ارسال درخواست های تکراری جدا خودداری کنید .
• یادآوری می گردد که ارسال درخواست به معنای موافقت با حذف درس نیست و نتیجه را از طریق سامانه آموزشی،  بعد از اتمام زمان حذف اضطراری، باید ملاحظه بفرمایید .
• یادآور می شود فقط مواردی که از طریق میز خدمت ارسال شده بررسی می گردد و ارسال ایمیل برای درخواست حذف درس معتبر نمی باشد.

اداره آموزش دانشکده فنی دکتر شریعتی

کلید واژه ها: حذف اضطراری دانشکده دختران دکتر شریعتی