اطلاعیه ثبت نام خوابگاه و فرم تعهد والدین

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۵۲ کد : ۴۷۶۴ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

بسمه تعالی
بدینوسیله پیرو اطلاعیه قبلی دانشکده در خصوص اسکان دانشجویان خوابگاهی از تاریخ 17 اردیبهشت ماه ، به استحضار می رساند ، دانشجویان غیربومی سنوات مجاز که سه دوره واکسن خود را دریافت نموده اند ( به جز افرادی که منع پزشکی دارند و گواهی از پزشک متخصص دریافت نموده اند یا زمان تزریق دوره سوم واکسن آنها فرا نرسیده ) جهت اسکان در خوابگاه طبق جدول ذیل  با در دست داشتن : اصل و کپی کارت ملی ، 3 قطعه عکس 4*3 ، پرینت انتخاب واحد ، پرینت کارت الکترونیکی واکسیناسیون ، فرم تکمیل شده تعهدنامه والدین  که ضمیمه اطلاعیه می باشد و الزاما می بایست توسط ولی دانشجو تکمیل ، امضاء و اثرانگشت شود به ستاد ثبت نام واقع در سلف سرویس دانشکده مراجعه نمایند .
لازم به ذکر است :
1-    ملاک غیربومی بودن دانشجویان ، آدرس درج شده محل سکونت آنها در سازمان سنجش می باشد .
2-    جهت رعایت نکات بهداشتی علاوه بر لوازم شخصی ، به همراه داشتن تشک ، پتو ، ملحفه و بالش الزامی می باشد .
3-    امورخوابگاهها صرفا با اسکان دانشجویانی که اداره آموزش کلاسهای آنان را حضوری اعلام کرده (اطلاعیه شماره 2) است ، همکاری می نماید.

جهت دریافت فرم تعهد والدین کلیک نمایید.

تاریخ و ساعت مراجعه جهت ثبت نام

تاریخ و روز