فراخوان “منِ رویایی” نمایشگاه بین المللی تصویرسازی

فراخوان
“منِ رویایی”
نمایشگاه بین المللی تصویرسازی

دانشگاه مدیترانه ی شرقی (قبرس شمالی)، بخش هنرهای تجسمی و ارتباطات تصویری با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشکده فنی دختران شریعتی در ایران واحد ارتباط تصویری (گرافیک) به همراه دانشکده هنر و علوم آموزشی دانشگاه سیلسیا در لهستان، از دانشجویان و هنرمندان برای خلق آثار تصویرسازی بر اساس موضوع داده شده دعوت به شرکت میکند. آثار تصویرسازی میتوانند با هر تکنیک و طراحی و مهارت هنری ای خلق شوند. تمام آثار در هر سه کشور (ایران، لهستان و قبرس شمالی) در ابعاد کارت پستالی در نمایشگاه به نمایش گذاشته می شود.

موضوع: منِ رویایی
بر اساس فرهنگ لغت آکسفورد، تعریف "رویا" این است:
۱. مجموعه ای از تصاویر، رویدادها و احساساتی که در هنگام خواب در ذهن شما اتفاق می افتد.
۲. آرزوی داشتن یا بودن بجای کسی یا چیزی، به ویژه آرزویی که رسیدن به آن دشوار به نظر می رسد.
۳. حالت ذهنی یا موقعیتی که در آن چیزها واقعی به نظر نمی رسند، یا بخشی از زندگی عادی نیستند.
۴. یک شخص یا یک چیز زیبا یا شگفت انگیز.

ما به عنوان انسان دوست داریم شخصیت خود را بهبود بخشیم و مهارت های خود را توسعه دهیم. بهتر است بگوییم که دوست داریم برای بهتر شدن تلاش کنیم و به قله کوه زندگی خود برسیم.
هر چیزی که آرزو و البته تلاش می کنیم باشیم، بخشی از ما، بخشی از شخصیت و هویت ما خواهد بود. ما شخصیت، مهارت ها، ظاهر و رفتارمان هستیم.ما فکر می کنیم و فانتزی (رویا) می سازیم، برنامه هایی ترتیب می دهیم تا رویاهای خود را محقق کنیم. اگر شما نیز آرزو دارید که در زندگی خود بهترین باشید، بیایید آن را به تصویر بکشیم، شکلی بصری به آن بدهیم تا به شما کمک کند یک قدم به جلو برای رسیدن به اهداف خود بردارید. یک کارت پستال را با هر تکنیکی مانند رنگ آمیزی دستی، دیجیتال، چاپ، مونتاژ عکس (فوتومونتاژ) و غیره... به تصویر بکشید تا خود را در بهترین حالت خود نشان دهید.
منِ رویایی را به تصویر بکشید!

قوانین:
۱.  از هر تکنیک هنری ای برای خلق آثار خود میتوانید استفاده کنید.
۲. از هر مهارت یا موادی میتوانید استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که تمام آثار هنری به صورت دیجیتال در اندازه کارت پستال چاپ خواهند شد.
۳ . فایل های خود را با فرمت 10*15 سانتی متر با رزولوشن 300 ppi ارسال کنید.
۴ . هر شرکت کننده مجاز به ارسال یک اثر می باشد.
۵.  فقط آثار منتخب هیئت داوران به نمایش گذاشته می شود.
۶ . آثار هنری خود را به صورت دیجیتالی در وبسایت  http://www.dreamyme.emu.edu.tr/   ارسال کنید.

مهلت ارسال آثار تا ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ می باشد.
به هنرمندانی که آثارشان در نمایشگاه پذیرفته و شرکت داده می شود از هر سه کشور گواهی حضور در نمایشگاه اهدا می شود.
در قبرس شمالی آثار هنرمندان این نمایشگاه از هر سه کشور به صورت کتاب (کاتالوگ نمایشگاه) چاپ خواهد شد.
هنرمندان و شرکت کنندگان فقط باید فایل اثر خود را در سایت بین المللی نمایشگاه قرار دهند و هیچ وظیفه ای برای چاپ یا تحویل اثرشان در هیچ یک از ۳ نمایشگاه ندارند، چاپ و ارائه آثار در نمایشگاه به عهده مسئولین مربوطه ی کشورهای میزبان می باشد.
تعداد ۳۰ اثر از هنرمندانِ هر کشور مجاز به شرکت در نمایشگاه میباشد که در مجموع هر کشور میزبان ۹۰ اثر خواهد بود.
هزینه شرکت جمعا برای ۳ نمایشگاه پانصد هزار تومان می باشد، که شامل چاپ و قاب آثار، نمایش آثار و برگزاری نمایشگاه در هر ۳ کشور، اهدا گواهی ها، ارسال آنها به ایران و... میباشد. شایان ذکر است که بخش عمده هزینه ها را دانشگاه های میزبان به عهده گرفته اند.
*هزینه ی ذکر شده پس از داوری آثار دریافت می گردد.
*بعد از اطلاع رسانی از نتیجه داوریِ آثار، برای پرداخت هزینه به لینکِ درگاه پرداخت اینترنتی نمایشگاه منِ رویایی  https://zarinp.al/423861  مراجعه بفرمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به واحد روابط عمومی این نمایشگاه با شماره واتساپ ۰۹۰۲۰۱۶۶۰۶۱ پیام دهید.

نمایشگاه بین المللی تصویرسازی در ایران با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای دانشکده فنی دختران شریعتی تهران به همراه نظارت و حمایت استاد مصطفی خزایی (مدیریت محترم گروه هنر دانشگاه شریعتی) و با اهتمام و سرپرستی استاد مائده فکری (مدرس گروه هنر دانشگاه شریعتی) برگزار می شود.

کلید واژه ها: نمایشگاه آثار خلق آثار دانشگاه کشور سه کشور شرکت چاپ