اطلاعیه مهم و تکمیلی ثبت نام و پذیرش خوابگاه

۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۴۸ کد : ۴۶۹۱ اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان غیربومی سنوات مجاز که سه دوز واکسن خود را دریافت نموده اند(به جز افرادی که منع پزشکی دارند و گواهی از پزشک متخصص دریافت نموده اند ، یا زمان تزریق دوره سوم واکسن آنها فرا نرسیده) میرساند جهت اسکان در خوابگاه  از ساعت ۸ صبح روز یکشنبه۲/۴ /۱۴۰۱ با در دست داشتن سه قطعه عکس ۳ در ۴ اصل و کپی شناسنامه کارت ملی ،پرینت فرم انتخاب واحد. پرینت کارت الکترونیکی واکسیناسیون. فرم تکمیل شده تعهد نامه اسکان در خوابگاه که ضمیمه اطلاعیه می باشد و می بایست توسط ولی دانشجو تکمیل امضا و اثر انگشت شود به ستاد ثبت نام واقع در سلف سرویس دانشکده مراجعه نمایند.
 لازم به ذکر است
۱-ملاک غیر بومی بودن دانشجویان آدرس درج شده محل سکونت آنها در سازمان سنجش می باشد
 ۲ -جهت رعایت نکات بهداشتی علاوه بر لوازم شخصی به همراه داشتن تشک ،پتو ،ملحفه و بالش الزامی می باشد
 ۳- امور خوابگاه ها صرفاً با اسکان دانشجویانی که اداره آموزش کلاسهای آنان را حضوری اعلام کرده(اطلاعیه شماره ۲) است همکاری می نماید .

اداره  اموردانشجویی

کلید واژه ها: ثبت نام و پذیرش خوابگاه