فراخوان بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز سال ۱۴۰۱ دانشگاه های منطقه یک کشور

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۶ کد : ۴۵۳۶ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز سال ۱۴۰۱ دانشگاه های منطقه یک کشور در رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، شیمی، فیزیک، روان شناسی، زیست شناسی، ریاضی، آمار ، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، علوم جغرافیایی، علوم‌زمین، مهندسی مواد و متالوژی، مهندسی صنایع و سلولهای بنیادی و مهندسی بافت، صبح و بعد از ظهر  روز جمعه ۲۳ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۱ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد.

فقط دانشجویان سال سوم و چهارم دروره کارشناسی واجد الشرایط مرتبط با رشته های اعلام شده، می توانند در آزمون غیرمتمرکز المپیاد علمی -دانشجویی سال 1401 شرکت نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با سرکار خانم کلانتری داخلی 1202 تماس حاصل نمایید.

آدرس ایمیل: n.kalantari@shariaty.ac.ir

کلید واژه ها: بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی غیر متمرکز سال ۱۴۰۱ دانشگاه های منطقه یک کشور