۰۱ آذر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۴ کد : ۳۹۰۱ اطلاعیه ها فرصتهای شغلی و کار آموزی

با توجه به شیوه و محتوای آموزشی موجود در اکثر دانشگاه های کشور تنها درصد قلیلی (۵ تا ۱۰ درصد) پس از فارغ التحصیل شدن در مقطع کارشناسی تمایل به راه اندازی شرکت به صورت خویش فرمایی دارند و ۹۰ درصد قشر عظیم باقی مانده در فکر استخدام در یک شرکت خصوصی یا نهاد دولتی هستند.

بدین منظور این موسسه در نظر دارد با توجه به تجارب علمی و عملیاتی ۳۰ ساله خود در حوزه دانشگاه، صنعت و تجارت و ارتباطات بین المللی خود با همراهی موسسه TCKIT Germany آلمان، بخش قابل توجهی از نفرات برتر این جامعه ۹۰ درصدی را پس از عضویت و طی کردن دوره های توانمندسازی تحت یک پلتفورم (وب اپلیکیشن) جذب بازار کار به صورت خویش فرمایی نماید.
از جمله اهم مزایای عضویت در این پلتفرم به شرح زیر است:
ارزیابی و تحلیل شخصیت و شغل
توانمندسازی در حوزه هدف گذاری در کار و زندگی
توانمندسازی جهت احراز یک کسب و کار خویش فرمایی
امکان استفاده از پشتیبانی در وقت تامین سرمایه، فروش محصول
امکان بهره مندی از ۵ سال خدمات مشاوره‌ای هدایت و راهبری کسب و کار با تخفیف ویژه

لذا از کلیه علاقمندان به راه‌اندازی کسب و کارهای خویش فرمایانه و نوآور تحت پشتیبانی شبکه حمایتی دعوت می شود به آدرس زیر جهت عضویت اقدام نمایند.

www.app.nethami.com

شماره های تماس جهت سوالات و ارتباطات بیشتر

02166496938 - 02166419288

کلید واژه ها: فراخوان موسسه حامیان اشتغال و کارآفرینی نت از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی