دانشجویان شاهد و ایثارگر توجه نمایند

۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۳ کد : ۳۸۸۶ اطلاعیه ها
ملحق شدن به این گروه تا ششم آذرماه

به اطلاع دانشجویان شاهد و ایثارگر (شاهد، آزاده، جانباز 25% به بالا ) که تاکنون عضو گروه واتساپ ستاد شاهد دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی نشده اند می رساند تا تاریخ 1400/9/6 تصویر مدارک (کپی کارت بنیاد  پدر یا همسر دانشجو ، کپی شناسنامه، کارت ملی و کپی مدرک تحصیلی دوره قبل  دانشجو) را به آدرس  febrahimi@shariaty.ac.ir  ارسال نمایند.
لازم به ذکر است با توجه به این که اخبار و اطلاعات مربوط به این عزیزان در گروه فوق بارگزاری می شود، دانشجویانی که عضو این گروه نیستند و مدارک  خود را تحویل نداده اند، خدمات شاهد ارائه نمی گردد و عواقب این امر بر عهده شخص دانشجو می باشد.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     ستاد شاهد و ایثارگران دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

کلید واژه ها: دانشجویان شاهد و ایثارگر توجه نمایند