جشنواره فنی - صنعتی با هدف فعالیت های مشترک جامعه و صنعت

قابل توجه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و فارغ التحصیلان
۲۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۷ کد : ۳۸۸۴ اطلاعیه ها

مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه فنی و حرفه ای در نظر دارد به منظور ارج نهادن به فعالیت های مشترک جامعه و صنعت اعضای هیئت علمی و دانشجویان و در راستای افزایش ارتباط مؤثر دانشگاه با جامعه و صنعت و نیز اشتغال فارغ التحصیلان، همزمان با هفته پژوهش و فناوری سال 1400، جشنواره فنی - صنعتی برگزار نماید. لذا از کلیه اعضای هیئت علمی، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه دعوت می شود تا با مراجعه به سایت دانشگاه به آدرس 585318https://tvu.ac.ir/fa/ و مطالعه کامل شرایط و الزامات این جشنواره و سپس ارسال مستندات خود از طریق سایت، در این نکوداشت شرکت نمایند. لیست مسابقات جشنواره در زیر آورده شده است:

جایزه پوسترهای کارآموزی برتر

جایزه دانش آموختگان برتر و کارآفرین

جایزه اعضای هیئت علمی برتر در همکاری های صنعتی

جایزه فرصت مطالعاتی جامعه و صنعت برتر اعضای هیئت علمی

برای هرگونه سوال، با آدرس الکترونیکی  tvu.sanaat@gmail.com و یا با شماره تلفن 42350411-021 آقای مهندس احمدی (کارشناس مرکز کارآفرینی و ارتباط با صنعت) تماس حاصل فرمایید.

کلید واژه ها: جشنواره فنی - صنعتی با هدف فعالیت های مشترک جامعه و صنعت