۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۹:۱۶ کد : ۳۸۰۷ اطلاعیه ها اطلاعیه های آموزش

با توجه به بخشنامه ستاد کرونا به شماره 126733 مورخ 12/08/1400، برنامه کلاس های حضوری به شکل دوره ای در مرحله اول  برای کلاس های عملی جهت دانشجویان بومی رشته های کشاورزی، برق و کامپیوتر و طراحی پارچه و لباس و طراحی دوخت به شرح جدول ذیل اعلام است. برنامه ی کلاسی  سایر رشته ها در هفته های آینده متعاقبا اعلام می گردد.

شایان ذکر است دانشجویان غیر بومی امکان حضور ندارند، نیز می توانند به یکی از دو روش زیر در کلاس های عملی شرکت کنند.

1) شرکت در کلاس های حضوری برگزار شده در محل سکونت خود در مراکز فنی و حرفه ای استان

2) شرکت در کلاس های مجازی دانشکده و استفاده از فیلم های کلاس های عملی برگزار شده که در سامانه سمیاد بارگذاری می گردد.

توجه: به منظور تکمیل مهارت های عملی مورد نیاز، دانشکده در نظر دارد در انتهای ترم برای دانشجویان غیر بومی کلاس های عملی به صورت فشرده برگزار نماید که زمانبندی آن متعاقبا اعلام می گردد.

نکته مهم 1: جهت شرکت در کلاس های حضوری و ورود به دانشکده همراه داشتن کارت دانشجویی و پرینت کارت دو دوز واکسیناسیون الزامی می باشد.

نکته مهم 2: دانشجویانی که در انتخاب واحد خود دروس ارائه شده در جدول را اخذ نموده اند، اجازه حضور در دانشکده را دارند.

حوزه معاونت آموزشی دانشگاه

لیست کلاسهای حضوری

کلید واژه ها: قابل توجه دانشجویان گرامی، جزئیات مرحله اول برنامه کلاس های حضوری به شکل دوره ای جهت دروس عملی